Profi villanyszerelés - Ha kell egy megbízható villanyszerelő Cegléd, Kecskemét és Budapest térségben

Ha a lakásodban elavult az elektromos hálózat, az a kisebb kellemetlenségektől kezdve, például egyes konnektorok nem működnek, akár életveszélyes problémát is okozhat, mint amilyen a lakástűz. Ezért ha lakásfelújításon töröd a fejed, érdemes a villanyszereléssel kezdeni a munkálatokat. 

Profi villanyszerelés - Ha kell egy megbízható villanyszerelő Cegléd, Kecskemét és Budapest térségben

Miért égető szükséglet a villanyszerelés Budapest régi, polgári lakásaiban? 

Az elavult elektromos hálózatok egyre nagyobb problémát jelentenek a társasházi lakások tulajdonosainak, különösen a fővárosban, Budapesten, ahol számtalan épület elektromos hálózata akár 70-80 éves is lehet. Elég ha csak az érintésvédelem hiányát, a textilszigetelésű vezetékeket, vagy éppen az elszenesedett kötéseket nézzük. 

Tekintsd meg az általunk forgalmazott klímákat

Töltsd le katalógusunkat

Az Aux elkötelezett az okos megoldások létrehozásában, a kiemelkedő tehetségek támogatásában, és célja, hogy az egész világgal megismertesse a termékeit.
Az Aux által gyártott berendezések a világ legfejlettebb gyártósorain készülnek (Aux Smart Factory) folyamatos fejlesztés és szigorú ellenőrzés mellett, ezzel is garantálva a kiszámítható és kiváló minőséget.

Ha gyorsan kell egy villanyszerelő Budapest környékén

Míg korábban egy háztartásban mindössze egy-két elektromos eszköz volt, amit a villanyvezetéknek ki kellett szolgálnia, a mai kaásokban, azt látjuk, hogy lényegesen megnövekedett a háztartási elektromos eszközök száma és teljesítménye is. Ezért ezekben a lakásokban az elektromos hálózat teljes felújítására van szükség.

Ha gyorsan kell egy villanyszerelő Budapest környékén

Ipari villanyszerelés Budapesten és vidéken

Az ipari villanyszerelés ipari villamos berendezések felülvizsgálatát és karbantartását jelenti. Ellenőrizzük a szabványos kialakítást és feltárjuk az esetleges hibákat, majd kategorizáljuk ezeket veszélyességük szerint. Az ellenőrzés eredménye egy részletes hibalista, az egyes hibák lehetséges elhárítási módjával együtt. Ezt jegyzőkönyv formájában átadjuk a tisztelt ügyfélnek.

Épület villamos berendezés karbantartása
 • elosztó berendezés javítása,
 • fogyasztásmérő helyének kialakítása,
 • erősáramú- és épületinformatikai vezetékhálózat szerelés,
 • világítási berendezés és készülékek javítása,
 • villámhárító berendezés javítása.
Ipari villamos berendezés karbantartása
 • kapcsoló berendezés javítása,
 • elosztó berendezés javítása,
 • ipari energia elosztó vezeték- és kiskábel hálózat javítása,
 • vezérlő- és szabályozókészülék javítása.
Ipari villamos gép és berendezés karbantartása
 • egyen- és váltakozó áramú forgógép, transzformátor telepítése, működtetése,
 • villamos gép üzemeltetése.

Az ipari villamos berendezések karbantartásának elvégzésére legalább évente szükség van. A karbantatási folyamat megelőzi a későbbi problémákat és biztosítja a megfelelő működést. Keress meg bennünket bizalommal, ha minőségi villanyszerelési munkára van szükséged ipari vagy kereskedelmi egységedben. 

Árajánlatot szeretne kérni? Teljeskörű villanyszerelés árak

Mind egyes villanyszerelési feladatokra, mind pedig teljeskörű villanyszerelésre szívesen adunk tól-ig jellegű, hozzávetőleges árajánlatot, amit helyszíni felmérés során tudunk pontosítani. Minden eset egyedi, ezért az árak függnek a projekt méretétől, a használt anyagok mennyiségétől és minőségétől, és természetesen a munkadíjtól. Korrekt árakon dolgozunk, és igyekszünk a környéken a legjobb árakat biztosítani. Célunk, hogy széles körben elérhető lehessen a biztonságos otthon, szakmailag korrekt villanyszerelői munka által. Bővebb információért vedd fel velülk a kapcsolatot, és egy-két napon belül visszajelzünk. 

Árajánlatot kérek

A megfelelő elektromos hálózat mai követelményei lakások esetében

A modern lakásban a megfelelő számú és méretezett áramkör elengedhetetlen. Az általános irányelv, hogy legalább két áramkör szükséges szobánként, és az ingatlannak kötelező rendelkeznie egy áramvédő kapcsolóval (Fí relével).

Az új hálózat kiépítésekor gyakran meg kell növelni a névleges csatlakozási teljesítményt. Ilyenkor a mérőhely szabványosításra szintén szükség van, ami azt jelenti, hogy a fogyasztásmérő kikerül a társasházi folyosóra.  A hálózat használhatóságát pedig az alternatív és keresztkapcsolások logikus kialakítása, a megfelelő számú csatlakozóaljzat és lámpatest is biztosítja.

Minden szobából elérhető internet és televízió

Párhuzamosan az erősáramú hálózat kiépítésével elvégezzük a korszerű, önálló védőcsővel ellátott (süllyesztett) gyengeáramú hálózatot is. Ez lehetővé teszi, hogy minden szobában csatlakozni tudjanak a lakók az internetre, vagy TV készülékhez. Célunk, hogy lakásod megfeleljen a mai kor igényeinek, így biztosítva a folyamatos és biztonságos használatot.

Kérd ajánlatunkat

Villanyszerelési munkák családi ház esetében - Cegléd, Kecskemét, Budapest

A kertes házak elektromos hálózatának tervezése összetettebb feladat, mivel külterületre is kiterjed. Egy családi házban biztosítani kell a biztonságos és időjárásnak ellenálló külső világítást és áramvételezési lehetőséget a kertben, illetve a kültéri fogyasztók és melléképületek (pl. garázs, tároló) elektromos ellátását is.

Villany vezeték áthúzása

A villanyvezeték cseréjének első lépése mindig egy teljes körű elektromos állapotfelmérés, mivel minden lakás és ház egyedi. A helyszínen megvizsgáljuk a vezetékek és kábelek elhelyezkedését, hogy megállapítsuk, hol vannak az elektromos kiállások, mennyi vezetékre van szükség, és mekkora átmérőjű vezetékekre van szükség. Ezen információk alapján tudunk pontos tervet készíteni a vezetékcserére.

Lámpa csere

Mindenki tisztában van vele, hogy a lámpák típusa és elhelyezkedése fontos, mivel a rossz világítás negatívan befolyásolhatja nemcsak a hangulatunkat, hanem egészségünket is. Profi villanyszerelő szakembereink segítenek a lámpák optimális helyének meghatározásában, a lakás teljes világításának tervezésében és a lámpák (fénycsövek, csillárok) felszerelésében is.

Biztosíték tábla és kapcsoló csere

Minden elektromos eszköz vezetéke a lakáselosztóból vagy biztosító táblából indul, ezért ezen a ponton van a legnagyobb áramterhelés. Az elosztóban lévő kismegszakító véd a túláram ellen. A kismegszakítóval, illetve biztosíték táblával kapcsolatos feladatokat is vállaljuk a teljes körű villanyszerelés során.

Kismegszakító csere

Hogy otthonodban kényelmesen és praktikusan tudd használni a különböző villamos berendezéseket, fontos a kapcsolók és a konnektorok (vagy dugaljak) megfelelő száma, helye, és biztonságos működése egyaránt. Meghibásodott? Kilóg a falból? Nem működik a bedugott eszköz? Bízza ránk, és mi garantáljuk a gyors és magas minőségű munkát.

Villanyszerelés menete: Házilag, vagy szakember segítségével?

Érthető módon sokakban felmerül, hogy maguk oldják meg házilag a villanyszerelést. Természetesen ez jóval költségkímélőbb megoldás, mint szakembert hívni. Kérdés azonban, hogy elegendő szaktudása van-e hozzá az illetőnek, hiszen az áram  és egy ház villamos rendszere nem játék. Ha hibás lesz a villanyszerelés kivitelezése, az életveszélyes is lehet. Kis javításokat még talán el lehet végezni a ház körül szakképesítés nélkül is, például lámpa felszerelést vagy konnektor cserét, ha megbízható forrásból tanultuk, hogy an kell.  megpróbálhatunk. A komolyabb feladatok azonban mindenképp szakember segítségét igénylik, mint vezeték csere vagy elektromos hálózat kiépítése.

Gyakran ismételt kérdések

Villanyszerelőt keres? Miért minket válasszon?
Az "Elfogadom" gombra kattintva elfogadod, hogy a weboldalunk cookie-kat használ a böngészési élmény javítása, és a marketing célú mérések érdekében.