Ismerj meg minket

A Manó Klímáról

Villanyszerelés, klímaszerelés, hőszivattyú szerelés, kamera telepítés, informatikai hálózat építés

A Manó Klíma 2022 elején alapult. Azóta folyamatosan rengeteg megrendelésünk van, és ügyfeleink elégedettek. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy szép, precíz munkát végezzünk - határidőre. A vállalkozás első félévében már 55 sikeres klímatelepítést végeztünk. Megrendelőink visszajelzése nagyon fontos számunkra, és büszkén jelenthetjük ki, hogy rengeteg ajánlást kapunk, amely nálunk a sikeres és minőségi munka megbecsüléseként értelmezhető. Köszönjük megrendelőink megtisztelő bizalmát!

Értékeink

Precizitás

Mindent a lehető leghatékonyabban és mindemellett szépen igyekszünk megoldani. Többek között, amikor klímaszereléskor csatornáznunk kell idomokat használunk a gérvágás helyett, vagy falhoronymarásokhoz 360-fokos vonalaslézert használunk, ami garantálja, hogy a falhornyok egy szintben lesznek. Mi nem végzünk girbe-gurba/csúnya munkát.

Minőség

Mi minőségi, a szabványoknak tökéletesen megfelelő munkát adunk ki a kezeink közül. Pontos fúrásokat végzünk, úgy adjuk át a munkaterületünket, ahogyan mi megkaptuk (kitakarítunk magunk után), és vigyázunk az értékekre. Villanyszerelésnél rögzítő gipszet alkalmazunk, hogy a falhornyokat a kőműves szakember könnyedén befedhesse.

Ár - Érték

Ha egy szóló-szakembert bíznak meg a munkával, akkor sajnos sokszor a szakembert nehéz elérni, késik, vagy nem megfelelő munkát végez. Egy nagy cég pedig magas áron dolgozik. Mi ennek a kettőnek az arany-középútján helyezkedünk el, egy nagy cég megbízhatóságával, és egy szakember díjaival is fel tudjuk venni a versenyt.

Galéria

Az "Elfogadom" gombra kattintva elfogadod, hogy a weboldalunk cookie-kat használ a böngészési élmény javítása, és a marketing célú mérések érdekében.